40 anys Estatut. Govern de les Illes Balears
 

Els recursos audiovisuals disponibles dins el present bloc aporten dues tipologies d'informacions. Per una banda, la recopilació de documentació procedent fonamentalment dels diferents arxius del so i de la imatge localitzats tant a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, així com un buidatge del material disponible al Catàleg Bibliogràfic de les Illes Balears - CABIB.

Per una altra banda, i en un segon nivell, es poden consultar informatius i documentals tant de l'any 1983, a on es mostra la configuració del primer govern una vegada és aprovat l'Estatut d'Autonomia el 1983, així com peces recents que commemoren els quaranta anys de la posada en marxa de l'Estatut i que procedeixen de produccions tant de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears -IB3- com de Radiotelevisió Espanyola -RTVE-.  

Recull dels fons dels arxius audiovisuals:22

Registre de vídeos sobre l'Estatut d'Autonomia (1983-2023): 

 11

 

 

 

Fotografia de Francesc Tutzó, president del Consell Insular de Menorca, en el moment del lliurament a Landelino Lavilla, president del Congrés dels Diputats, del projecte del futur Estatut d'Autonomia per a les Illes Balears. A l'esquerra Jeroni Albertí, president del Consell Interinsular Balear. Font: Manuel H. de León / Agència EFE (any 1981).